Asuntokaupan kosteuskartoitus

Luotettavasti Pääkaupunkiseudulla ja Kymenlaaksossa

Kosteuskartoitus kannattaa teettää aina kun olet laittamassa asuntoasi myyntiin. Tarkastuksessa selvitetään märkätilojesi todellinen kunto. Kosteuskartoitusraportissa annamme lausunnon mahdollisesta korjaus- tai lisätutkimustarpeesta. Raportin avulla ostaja saa selkeän kuvan märkätilojen kunnosta ja myyjä täyttää tiedonantovelvollisuutensa.

Laadimme selkeän tarkasturaportinyleensä jo seuraavana päivänä. Tarkastuksen suorittaa aina sertifioitu kosteuden mittaaja. Suoritamme myös tarkkoja porareikä ja näytepalamittauksia.

Milloin kosteuskartoitus kannattaa teettää?

Kosteuskartoituksesta on tullut asunto-osakekaupan standardi. Kosteuskartoitus kannattaa teettää aina, kun olet myymässä tai ostamassa kerros-, rivitalo- tai erillistalo-osaketta. Usein ostotarjoukset ovat ehdollisia ja kaupan ehtona on kosteuskartoitus eli myyjän kannattaa tarkastuttaa asunto jo ennen myyntiin laittoa. Myös mahdolliset puutteet on tällöin mahdollista korjata jo ennen myyntiä.

Mitä asuntokaupan kosteuskartoituksemme sisältää?

Tähän tarkastukseen ei ole olemassa yleistä palvelunkuvausta. Jokainen palveluntarjoaja voi itse määritellä tarkastuksen laajuuden. Me olemme kehittäneet ja hioneet tarkastussisällön kiinteistönvälittäjien kanssa vastaamaan myyjien sekä ostajien todellisia tarpeita. Tästä syystä tarkastuksemme on kattava ja sisältää:

– Kaikkien vesipisteellisten tilojen tarkastuksen
– Lattian kaatojen tarkastus.
– Pintakosteuskartoitus märkätilojen lattiat ja seinät
– Kopolaattojen tarkastus (irtolaatat)
– Silikoni- ja laattasaumojen tarkastus
– Läpivientien ja lattiakaivojen tarkastus
– LVI-asennusten tarkastus silmämääräisesti
– Kirjallinen tarkastusraportti toimenpidesuosituksineen ja lisätutkimussuosituksineen

Kuinka valmistaudun kosteuskartoitukseen?

Suositus on, että märkätiloissa pintoja ei kasteltaisi vuorokauteen ennen tarkastusta. Tämä koskee kaikkia kastuvia seinä- ja lattiapintoja. Tämä ei koska wc:tä, pesualtaita ja pesukoneiden käyttöä. Tarkastusta helpottaa myös lattiakaivojen puhdistus ja allaskaappien tyhjennys.

Mikä on kosteuskartoituksen hinta?

Tällä hetkellä suoritamme tarkastukset pk-seudulla kehyskunnat mukaan lukien kiinteään hintaan 240€ / huoneisto kesäkuun loppuun saakka (normaali hinta 300€). Hinta on kokonaishinta, joka sisältää tarkastuksen, matkakulut, raportoinnin ja arvonlisäveron 24% verokannan mukaan.

Kartoitusajan voit varata helposti netistä

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä syystä olemme ottaneet käyttöömme sähköisen ajanvarausjärjestelmän asuntokaupan kosteuskartoituksille. Nyt esimerkiksi ostaja, myyjä ja välittäjä voivat yhdessä katsoa ja varata sopivan mittausajan vaikka sunnuntain asuntonäytössä. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kymenlaakson tarkastusajat voi varata chatistä tai puhelimitse

Meistä Google-arvioinneissa sanottua:

5/5

”Huippua asiakaspalvelua, nopea kosteusmittaus ja raportin toimitus 👍🏼 suosittelen!”

5/5

”Asiantunteva ja asiallinen ammattilainen. Raportti mittauksesta tuli nopeasti. Suosittelen!”

5/5

”Asiantunteva ja erittäin ystävällinen palvelu!”

5/5

”Hyvää asiakaspalvelua. Aika kosteuskartoitukseen löytyi nopeasti, työ vaikutti asiantuntevalta, ja kosteuskartoitusraportti tippui sähköpostiin nopeasti. Kun en tiedä miten homma olisi enää voinut sujuvammin mennä, niin pakkohan tätä on suositella.”

Pätevää asiantuntijapalvelua

Pätevöitynyt energiatodistuksen laatija