Lämpökuvauskausi alkaa

Lämpökuvaukset jatkuvat nyt kesäloman jälkeen uudella entistä paremmalla kalustolla. Tutustu lämpökuvauksiin sivuillamme. Se todella on kuudesaisti. 

24/7 ajanvaraus otettu käyttöön

Asuntokaupan kosteuskartoituksia voi nyt varata nettiajanvarauksena. Haluamme palvella asiakkaitamme myös aukioloaikojen ulkopuolella. Lisäksi palvelu helpottaa useammalle ihmiselle sopivan ajan löytämistä realiajassa. Kaikkia palveluitamme ei netissä voi varata ja varaukset onnistuvat myös normaalisti puhelimessa aukioloaikojen puitteissa.

Kevään kosteusmittaukset kampanja hintaan

Suoritamme huhtikuun loppuun mennessä tilatut kosteusmittaukset kampanja hintaan. Kiinteä tarjoushintainen mittaus koskee yhden tilan yhdellä käynnillä tapahtuvaa kosteuskartoitusta. Suoritamme myös porareikä, näytepala ja viiltomittaukset edullisesti kampanja aikana. Pyydä tarjous!

Energia-avustus henkilöasiakkaille

Asumisen rahoitus- ja kehityskeskus ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushanbkkeisiin vuosina 2020-2022.  Asiaan kannattaa tutustua lisää alle olevasta linkistä. ARAn sivulle

Talvi on radonmittauksen aikaa

Suomessa noin 300 ihmistä saa keuhkosyövän sisäilman radonista. Radon on hajuton ja näkymätön radioaktiivinen kaasu, jota esiintyy maaperässä. Koska radonia ei voi mitenkään aistia, on mittaaminen ainoa tapa saada radonpitoisuus selville. Toimenpiderajana pidetään 300 becquerelliä kuutiossa ilmaa. Mittarin vuokra on 60 euroa/mittaus. Hinta sisältää kolmenvuorokauden mittauksen, edestakaisin rahdin Suomessa ja tuntikohtaisen mittausraportin sähköisessä muodossa.